mcvjournaal.punt.nl
De Dacia nieuws Site ! - Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan MCV, Dacia Logan Sedan, Dacia Sandero (Stepway)
De nieuwste artikelen
Dacia zoekmachine
Het Dacia Menu

Translate this website !

 
 
 

 

Het weer voor de komende dagen.
 
Toegang tot het onderwerp door op
het desbetreffende Artikel te klikken.
 
 

 
Dit zijn onze katten die wij in mei 2007 hebben gekregen. Omdat we wisten dat we lang op onze MCV moesten wachten leek het ons leuk om ze naar de auto te vernoemen. Ze heten dus:
 
Dacia en Logan
 
Daarom horen ze ook op deze site thuis.
 
Zoek het op internet:
 
Rubrieken
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Interessante links
Statische gegevens
Autoradio vervangen in je Dacia
Autoradio vervangen in je Dacia
 
Wil je toch een wat betere autoradio in je Dacia, b.v. één die bluetooth ondersteunt is deze radio misschien een idee.
 
Tip: Theo 
 
Je Dacia wordt geleverd met een zeer eenvoudige radio en heel simpele speakers. Luister je alleen af en toe naar de radio is daar verder niets mis mee.

 
Maar als je wat meer wil, je telefoon op de radio, cd's en/of mp3 beluisteren dan merk je en hoor je al snel de beperkingen
 
De radio en de speakers vervangen is gelukkig vrij simpel. 
 
 
 
Je kan met speciaal gereedschap (4 satépennen werkt ook) de radio verwijderen, iso-stekker en antenne losmaken, iso-stekker en antenne (verloopstukje) in de nieuwe radio en er simpel inklikken.
 

Veel meer tips over vervangen van audio en speakers vindt je in deze Rubriek.

Reacties

LED-Lightning op 20-01-2012 11:36
Raar inderdaad van die krik!
 
In mijn Stepway zat iig wel een correcte krik, want ik heb meer dan eens de wielen verwisseld, met behulp van de originele krik.
Herke Voorburg op 17-01-2012 20:37
Een vreemd verhaal, je mag er toch vanuit gaan dat zo'n krik werkt.
Ik heb het verhaal ook nog niet eerder gehoord, nu komen er gelukkig niet zo erg veel lekke banden meer voor.... maar toch....
 
Wellicht zit er een verschil tussen een krik voor de normale Sandero en die van de Stepway en hebben ze de verkeerde krik geplaatst.
 
In ieder geval leuk dat je oorspronkelijke radiobediening idd kan gebruiken.
l.j. meuris op 17-01-2012 18:50
een donkergrijze met het navigatiesymbool erop. Het is trouwens gelukt met de autoradio: de dealer heeft het voor me uitgezocht en de radio die er nu in zit is tevens ook geschikt. Het kostte me 65,00 voor het interfaceprintje en de extra adapterkabel. Alles werkt nu weer zoals het moet. Dan nog het volgende: ik had in de 1e week een defecte band. Nu blijkt dat de originele schaarkrik niet hoog genoeg komt om het reservewiel eronder te plaatsen???? Ik heb de dealer hier op aan gesproken en deze wist eigenlijk niet wat hij er op moest zeggen! Volgens hem komt het omdat we nioet de originele banden eronder hebben liggen ( we hebben 4 seasons banden er onder laten leggen ). Ik ga nu dus maar kijken naar een andere schaarkrik. Die uit mijn bedrijfsauto voldeed primna: een vw caddy
LED-Lightning op 07-01-2012 10:42
Gefeliciteerd met de Stepway! Wat voor kleur is 'ie?
Herke Voorburg op 05-01-2012 22:02
Ik heb zo 1-2-3 geen idee.
 
Maar wellicht is het onderstaande behulpzaam:
 
l.j. meuris op 05-01-2012 20:54
vandaag eindelijk onze nieuwe STEPWAY ontvangen! Daar de originele radio van DACIA niet erg denderend is, heb ik deze direct laten vervangen door mijn eigen radio, vooral omdat daar een SD-kaartje in kan. Wat ik niet wist, is dat de stepway een bediening aan het stuur heeft voor de autoradio: handig!! IK zie ook aan de achterzijde van de originele radio boven de 2 standaard connectors een speciale, deze is waarschijnlijk voor de afstandbediening?? Is dit een standaard gebruikte aansluiting en hoe heet deze?? Zijn er andere radio's verkrijgbaar die deze aansluiting ook hebben???
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl