mcvjournaal.punt.nl
De Dacia nieuws Site ! - Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan MCV, Dacia Logan Sedan, Dacia Sandero (Stepway)
De nieuwste artikelen
Dacia zoekmachine
Het Dacia Menu

Translate this website !

 
 
 

 

Het weer voor de komende dagen.
 
Toegang tot het onderwerp door op
het desbetreffende Artikel te klikken.
 
 

 
Dit zijn onze katten die wij in mei 2007 hebben gekregen. Omdat we wisten dat we lang op onze MCV moesten wachten leek het ons leuk om ze naar de auto te vernoemen. Ze heten dus:
 
Dacia en Logan
 
Daarom horen ze ook op deze site thuis.
 
Zoek het op internet:
 
Rubrieken
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Interessante links
Statische gegevens
Verzinkbare Hoofdsteunen in je Dacia ?
Verzinkbare Hoofdsteunen in je Dacia ?
 
Ja dat kan !
 
Zoals bekend zijn de hoofdsteunen van de Dacia niet naar beneden te doen als ze niet worden gebruikt, waardoor het zicht - vooral in de 7 zitter - naar achteren behoorlijk wordt belemmerd.
 
 
Bernard (www.bebas.info) wilde toch kijken of het mogelijk is om de orginele hoofdsteunen te vervangen voor verzinkbare exemplaren. Al eerder bleken de hoofdsteunen van de phase I en phase II uitwisselbaar te zijn. 
 
 
Maar ook de hoofdsteunen van de Renault Clio 2 blijken prima te passen in de Dacia. Het vervangen van de middelste hoofdsteun op de 2de zitrij door een Renault hoofsteun voor de Phase I kost (in Duitsland) € 83,25, artikelnr. 7701058712. Alle andere hoofdsteunen kosten € 88,81 per stuk, artikelnr. 7701058711.
 
 
Om de middelste hoofsteun te vervangen is nog best te doen ook om de hoofdsteunen op de 3de zitrij te vervangen is nog betaalbaar.
Wil je de complete auto van andere hoofdsteunen voorzien dan kost dat ongeveer € 740,-- voor de 7 zitter en € 525,-- voor de 5 zitter.
 
 
Een nadeel is ook het verschil in kleur en motief, maar dat is op te lossen door een zeer contrastrijke kleur te nemen, bijvoorbeeld rood of blauw.
Wil je wel de hoofdsteunen maar niet voor deze prijs, ga dan eens langs bij een autosloopbedrijf in de buurt.
 
 
Veel meer ideeën, tips, trucs en techniek vindt je in deze Rubriek.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl